Projecten

Kijk op je loopbaan-dag

Yara Jager was ooit stagiaire bij ons bureau, ook daar was ze al iemand die heel veel kan. Ze is slim, snel en ze ziet zelf heel goed wat er moet gebeuren. Wij, alle collega’s die haar kennen, zeggen: “Yara kun je er zo goed bij hebben”. 

Wij hebben Yara dan ook alweer een paar jaar als ondersteuner bij onze www.kojl.nl Kijkopjeloopbaan-dag. Ze organiseert uitstekend, ze heeft een groot overzicht ook over de hoofdlijnen en ze werkt gedetailleerd. Daarnaast is ze HBO opgeleid in de toegepaste psychologie en dus weet ze voldoende van de inhoud van ons vak.

Yara is een snelle werker ze heeft aan een half woord genoeg en ze werkt heel graag. Ze is fijn in de omgang, sociaal en bindend.

Yara moet je hebben voor grote en kleine evenementen waar ze haar toegevoegde waarde als organisator kan inzetten.

Lies Pol www.liespol.nl www.kojl.nl

Projectondersteuning

Yara ondersteunt ons inmiddels zo’n twee jaar. Enerzijds doet ze de praktische planning en uitrol van trainingen en bijeenkomsten. Anderzijds ondersteunt ze ons bij de administratie van een omvangrijke subsidie. Wat Yara daarin kenmerkt is dat ze aan een half woord genoeg heeft. Ze pakt dingen snel op en zet dan acties snel en adequaat uit. Ze maakt makkelijk contact, dus veel mensen weten haar binnen hele korte tijd te vinden. Ook wij vergeten soms dat ze niet een vaste collega is, zo prettig verlopen de contacten.

Voor mij is de kers op de taart, dat ze ook altijd inhoudelijk meedenkt en meer dan eens met een rake vraag of opmerking komt, die nog meer scherpte aanbrengt in zaken.

 

Annouk Koppelman – manager Mens & Organisatie

Ziekenhuis Nij Smellinghe