Wie is Yara?

Hi ik ben Yara. Ik ben inzetbaar als project & event manager/coördinator.

Ik ben goed in het organiseren, aansturen en het houden van overzicht van evenementen en projecten. Ik til een project of evenement graag samen met mijn opdrachtgever naar een hoger niveau. Dit doe ik door te letten op de details. Ik voeg graag iets extra’s toe.

Heeft u ideeën over een project of evenement, maar nog niet de juiste persoon/ mankracht om dit vorm te geven? Schakel mij in! Ik werk graag in een co-productie tussen mij en de opdrachtgever. Het eindresultaat komt voort uit deze co-productie, het verloop is mijn verantwoordelijkheid. Samen tillen we uw evenement of project naar een hoger niveau.

 

Mijn toegevoegde waarde zit in mijn oog voor detail en grote inlevingsvermogen. Ik denk graag mee en heb een vooruitziende blik. Daarnaast stem ik alles goed af met mijn opdrachtgever en zet ik graag een stapje extra.

Bij projecten op het gebied van arbeid & organisatie of loopbaan kan ik inhoudelijk iets extra’s bieden vanwege mijn opleiding Toegepaste Psychologie en werkervaring. Ik denk graag mee over de inhoud.

Natuurlijk sta ik open voor aanvullende/ andere werkzaamheden. Ik ben erg flexibel en ga graag met u in gesprek om te kijken of ik aan uw wensen kan voldoen.

Waar zorgt Yara voor?

Organiseren

 • Het in goede banen leiden van evenement of project
 • Communicatie stroomlijnen
 • Materialen verzorgen
 • Mankracht
 • Locatie
 • Informatie
 • Overzicht

Aansturen

 • Kartrekker
 • Alleen of samen
 • Persoonlijke benadering
 • Overzicht houden

Meedenken

 • Adviserend
 • Mede-verantwoordelijk
 • Co-productie
 • Mede-vormgever